Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve onat bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış bapsı adına yapı kesme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak dâhilmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna bağlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Bir binada yahut yapı sulpnda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Eklenmiş-3/B ve Katılmış-3/C’de belirtilen sürelere yaraşır olması mecburidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yönı dizi opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik düzen ile henüz kesif yararlanma esenlanabilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran mukannen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak için örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına illet olan çevre temizışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Lütfen rızanızla alakadar olarak bizimle iletişime geçtiğinizde rıza kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında fen başlamak muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi zahir ki baplardır. Bu baplar 360 mesabe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye mutabık halde Yangın Çıkış Kapısı üretilmeleridir.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan iyi ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 2500 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Standart ve sertifikasyonlara oranlı olarak üretilmiş yangın kapıları takribî 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri selen birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri farklılık gösterebilir.

Report this wiki page